Hej.

Här får ni nu lite information om den närmsta tiden.

Det börjar med öppet hus onsdagen den 18 april. Tanken med dagen är ju att visa upp skolan och elevernas arbeten. Tyvärr har vi inte producerat så mycket som vi kan visa upp i matematik och No under de tre veckor jag arbetat i klassen. Men ni är hjärtligt välkomna att träffa mig i klassrummet och byta några ord. Vi får se vad vi i klassen kan göra.
Ni kan läsa mer om Öppet Hus på skolans hemsida.

Onsdagen 25/4 är det dags för författarbesök då Arne Norlin besöker skolan. Han har skrivit bl.a om Tidningsdeckarna och Fans

Och torsdagen 26/4 är det dags för flickorna att genomgå HVR vaccination på förmiddagen.

Vecka 16 och 17 kommer eleverna att få prova på moderna språk. De kommer under korta lektionspass att träffa lärare i engelska, svenska, tyska, spanska och franska. Senast fredagen den 27 april skall eleverna ha valt språk inför år sex. Valblanketter hittar ni på skolans hemsida. Eleverna kans också få blanketter av mig.

Vad gäller vattenläckan så vet jag inget med i dagsläget. Så fort jag får vi får mer information publiceras det på skolans hemsida.