Hej.

Tack för att öppet hus blev så trevligt och bra. Eleverna hade gjort ett fantastiskt jobb och det var roligt för mig att se vad de hade presterat i sina olika ämnen.

Nu är det sista veckan som eleverna får pröva på att prata lite tyska, franska  och spanska. Fundera och diskutera lite hemma vilket moderns språk som elevens skall välja. På fredag skall valblanketterna vara inlämnade. Om någon elev behöver extra valblankett så får de av mig.
På tisdag kommer vi att ha ett prov i matematik. Det kommer att gå bra och därför inget att stress upp sig över.

På torsdag skall flickorna vaccineras på förmiddagen. Det kan ju känns lite pirrigt för en del. Men det brukar gå bra och behöver någon elev ta det lugnt efter vaccinationen så ordnar vi det.

Därefter får alla en behövlig långledighet då klämdagen den 30 april är inarbetad och därmed ledig.
Sen är det dags för en kort vecka då vi kommer att packa en hel del av det som skall flyttas ner till den provisoriska skolan. Fredag den 4 maj går flytten.
Sen startar vi upp måndagen den 7 maj i nya ,tillfälliga lokaler.

Pär-Åke