Hej på er,

Det har varit en händelserik vecka på flera sätt kan man lugnt konstatera. Mycket olustig var onsdagens situation. Dock var dagen mycket lyckad. På förmiddagen var vi i idrottshallen och hade gruppstärkande lekar och samarbetslekar. Eleverna ville inte ens ha rast utan ville hellre fortsätta ”leka”- kul! Efter lunch åkte vi sedan skridskor och då kom till och med solen fram på ”Zinken”.

För er som inte har hört så har jag och Uffe även delat upp eleverna i kill- tjejgrupp på sval-passen. Båda grupperna har tyckt det varit bra att få prata av sig.

På måndag får vi besök från Folktandvården. Hon skulle ha kommit till oss i måndags men fick förhinder så nu är hon ombokad och pratar tandhälsa på måndag istället.

På onsdag kommer vi ha årets första fadderträff. Vi har delat in eleverna i par, så att alla har var sin fadder. Vår fadderklass år klass 2A. Det ska bli roligt och eleverna ser fram emot träffen. Vi har kollat i skolkatalogen hur alla ser ut så att vi är förberedda inför träffen. Eleverna kommer att spela ett ”lära känna”- spel tillsammans.

Gå gärna förbi receptionen och titta om ni har några kvarglömda kläder. I nästa vecka skickas de iväg till välgörande ändamål.

LÄXOR:

matematik: se skoldagboken för dag och sidhänvisning

engelska: onsdag ”Hyde park” orden

För ämnesinformation hänvisar jag till Skoldagboken.

Jag önskar er en fortsatt trevlig dag!