hej.

Nu börjar vi bli lite vana med varandra klassen och jag. De första veckorna är alltid lite trevande, försiktiga och lite spännande. Jag trivs jättebra med eleverna. De är trevliga och en jättehärlig grupp att jobba med. Tiden fram till sommaren kommer att gå fort och det känns som att det är mycket som skall hinnas med. Både inom mina ämnen, men även annat som språkval och formande av nya klasser.

Vattenläckan har självklart stört lite grann, men inte så farligt. Det kommer vi att lösa även om vi kanske kommer att påverkas något i framtiden. Nästa vecka är en kort vecka och därefter är det påsklov. På måndag skall några av våra duktiga elever iväg och spelar final i Stockholmsmästerskapet i schack. Jag tror de vinner. På onsdag är det en schemabrytande dag. Den kommer att bli skolans motsvarighet till Melodifestivalen . Klassen har två  bidrag.

Tider för den schemabrytande dagen. Vi startar klockan 09.00 och slutar cirka 13.30

Om ni vill komma i kontakt med mig så är det enklast att maila: per-ake.nordenberg@stockholm.se

Noa
(oftast kanske jag undertecknar breven så.  Känns bekvämt eftersom det är ett namn som hängt med sedan lågstadiet)