Nästa vecka har skolan Öppet Hus som ni fått information om per mejl samt även i ett eget inlägg här på bloggen. Närvaron är obligatorisk. Kompensation för kvällen blir måndagen den 30/4 som då är en ledig dag. Eleverna behöver ha med sig en peng för fika om så önskas. Soppan som serveras i matsalen är gratis för eleverna.

Måndagen den 23/4 kommer flickorna ta sin andra vaccinationsspruta (HPV).

Vecka 16 och 17 kommer eleverna att ha prova- på lektioner i moderna språk. De kommer att ha två lektioner / språk (tyska, franska, spanska). Senast fredagen den 27/4 behöver ni lämna in en ifylld lapp till mig om vilket språkval som ni vill ha nästa år. Språkvalsblankett år 6 MHS 1819

Gällande ämnesinnehåll hänvisar jag till skoldagböckerna och information om svenska- och engelskläxa finns under respektive ämnesflik här på bloggen, eller så frågar du ditt barn.

Läxor:

onsdag: engelska verb