Trevligt att se så många komma och delta i skolans Öppet Hus. Eleverna var nöjda med upplägget och att så många kom och tittade/ genomförde de olika aktiviteterna som de förberett.

Modernt språk lektionerna är igång och det talas utländska språk i korridoren för närvarande. På fredag i nästa vecka vill jag ha in språkvalsblanketten ifylld. Eleverna fick med sig en papperskopia hem igår.

V. 17 är en vanlig skolvecka, men v. 18 däremot så är eleverna kompensationslediga på måndagen (30/4) för öppet hus. Tisdagen är lovdag så först på onsdag är det skola. På fredagen (4/5) är så gott som alla på Åland och på måndag  den 7/5 träffas vi på skolgården kl. 8.00 för att gemensamt gå till våra nya lokaler på Jakobsdalsvägen. Eleverna kommer att få ett nytt schema som gäller fram till sommarlovet.

Måndagen den 21/5 är det studiedag så eleverna är lediga.

Torsdagen den 24/5 är det schemabryt. Mer information kommer.

Trevlig helg!