Ännu en vecka är till ända och nästa vecka är en kortvecka. Eleverna kompenseras på måndagen 30/4 pga av Öppet hus, tisdag är lovdag och sedan är de flesta i klassen lediga på fredagen för att åka till Åland på klassresa.

Måndagen därpå, 7/5, träffas vi på skolgården kl. 8.00 för att tillsammans gå till våra nya lokaler på Jakobsdalsvägen.

Vill i skrivande stund nämna att det var ett lyckat författarbesök som vi fick av Arne Norlin, författaren till bl.a. Halvan serien. Eleverna satt och lyssnade i en dryg timme på vad han hade att berätta.

Vi vill påminna om att skolan har studiedag måndag 21/5. Det innebär att skolan är stängd men fritids är öppet. Dagen kommer att ägnas åt bedömningsfrågor för lärarna.

Trevlig Valborg önskar,