Ja, snön ligger fortfarande kvar i Stockholmsområdet. Dock gör det kanske inte så mycket då man vill ha lite snö, och gärna mer kanske, inför sportlovet.

Vi har haft en prova på ”hemlig kompis vecka” i klassen. Vid genomgången av denna uppfattade jag eleverna som mycket glada och spända över vem som hade haft dem i veckan. De allra flesta gissade rätt och vi bestämde att fortsätta med hemlig kompis, dock inte varje vecka, det tyckte de blev lite för ofta, så vi beslutade på klassrådet att  ha det en gång i månaden.

Nästa vecka är det schemabryt på tisdag. Vi ska åka skridskor med våra faddrar på Myren. Vi börjar kl. 8.00 och slutar vid kl. 13.00. Vi äter lunch i skolan men det kan ändå vara bra att ha med något att dricka och någon frukt vid skridskobanan. Glöm heller inte hjälmen! (och klubba och puck om du vill).

För kännedom så får eleverna en ny NO lärare resterande tid av vårterminen då nuvarande lärare har fått tjänst på annan skola. Per- Åke heter han och är en erfaren lärare.

Vecka 9 är det sportlov!

Läxor:

ti, on, to: matematikläxa, se skoldagboken för sidor.

fre: Läsläxa Häxorna

Trevlig helg!