Hej alla föräldrar!

God fortsättning på det nya året!

Välkomna tillbaka efter ledigheten och jag vill passa på att tacka för den fina presenten som jag fick av klassen på avslutningsdagen.

Nu har vi startat med många nya arbetsområden i de olika ämnena: Decimaltal i matematik, Storbritannien i so, elektricitet i no och en läsläxa i sv som ska läsas till fredagar. Helene har lagt ut planeringen för detta bokprojekt på bloggen, så att ni och eleverna kan följa upp hemma vilka sidor som ska läsas till vilken vecka. Boken eleverna kommer att jobba med heter Häxorna. I och med detta projekt jobbar eleverna med läsförståelsen av skönlitterära verk.

Jag har skickat ut information från rektor till er inför år 6 via mejl men även här kan ni läsa det: Välkommen till informationsmöte 2018

Mervi