Första hela veckan på vårterminen går mot sitt slut och vi har kommit igång bra. Det råder studiero i klassrummet under lektionstid och det är härligt att se.

Det har blivit lite strul med svenskläxan då jag inte har fått rätt antal böcker till skolan, vilket innebär att eleverna just nu inte kan få hem ett låneex. Jag hoppas att det löser sig i veckan som kommer så att vi kan komma igång på riktigt med detta läsförståelseprojekt. För tillfället har eleverna fått läsa gällande sidor på lektionstid istället.

I nästa vecka kommer eleverna att genomföra en enkät från Stockholms stad, en så kallad brukarundersökning, som alla elever i staden genomför i årskurs 2, 5 och 8.

Som ni redan blivit informerade om så är det utvecklingssamtal v. 5 och 6, se mitt mejl angående tider. Eleverna har fått hem sin utvärdering samt dagordning så titta igenom det tillsammans med ditt barn inför samtalet så att alla känner sig förberedda. Samtalet tar max 30 minuter.

Måndagen den 29/1 är det en schemabrytande dag. Vi kommer att träffa våra faddrar den dagen.

En till påminnelse är att det på tisdag är informationsmöte inför år 6 i matsalen, kl. 18..00-19.00.

Trevlig helg!