Hej på  er,

Då drar det ihop sig och vi är inne på sista veckan för höstterminen.

Veckan som varit bjöd på fin luciasång i Mälarhöjdens kyrka, en modern tappning av ett Luciatåg. Fint och stämningsfullt var det. Vi fick även chansen att träffa våra faddrar i 2A igen då vi gjorde julpyssel tillsammans med dem. Eleverna tyckte det var roligare att pyssla när de gjorde det med faddrarna och det kan jag förstå. Det skulle klippas, klistras, trä pärlor genom snören etc. Ni fick förhoppningsvis se några av pysslen hemma i onsdags eftermiddag.

Nästa vecka får vi besök av EL- Roffe på onsdag. Han föreläser för elever i åk 5 om elsäkerhet.

På torsdag är det julavslutning. Eleverna går mellan kl. 8.00-11.30 innan lovet tar vid. Vi samlas i klassrummet som vanligt på morgonen. Kl. 8.40 har åk 5 tid vid utescenen för en samling. Därefter går vi upp till klassrummet och fikar (skolan bjuder på fika för eleverna) och vi tittar på en film som eleverna har röstat fram på klassrådet. Vid kl. 11 går vi tillsammans och äter lunch i matsalen. Efter lunchen så slutar eleverna för dagen.

Vårterminen startar torsdagen den 11/1 enligt schema.

Om vi inte hörs dessförinnan så önskar jag Er alla en God Jul!